I Wonder๐Ÿง

www.huffingtonpost.com/entry/do-therapists-google-patients_us_5aa9673be4b0f4aaa113056c

Published by Olivia B. Shepherd

Welcome, My name is Olivia Shepherd, and I am the founder of this awesome blog about depression and mental illness. I started this blog in 2016 after being diagnosed with Major Depression, Anxiety and PTSD. I didn't have anybody to talk too or share my feelings with, so I decided to share them publicly to help others. I'm passionate and dedicated to bringing awareness about mental health, especially in the African American community. I also want to empower your voice to speak up and fight the stigma surrounding this illness. Iโ€™m also the founder of AshesToBeauty Mentoring & Outreach, a virtual online service dedicated to to the positive development and accelerated recovery of girls and women who have experienced abuse and depression, Ashes To Beauty strives to empower women to take their lives back by providing life skill education, one-on-one mentorship and impactful personal tools by which these impacted women can build the foundation for a successful future. Look forward to having you read my blog, ๐“ž๐“ต๐“ฒ๐“ฟ๐“ฒ๐“ช ๐“‘. ๐“ข๐“ฑ๐“ฎ๐“น๐“ฑ๐“ฎ๐“ป๐“ญ ๐Ÿ’‹

4 thoughts on “I Wonder๐Ÿง

  1. My psychologist partner doesn’t, although when he works with famous or semifamous people he suggests they research themselves to see what is being said about them, if they’re seeing him because they did or were accused of a crime etc. I only looked up one person who called me up, who mentioned some sort of crazy thing that I forget now on the call, and was pleasant otherwise–it was when I was living in a senior community so wanted to make sure she indeed was a resident there as she said. It turned out she had attecked a girl scout or other young person in the past, according to online news headlines, so I was okay with her not being a client.

    Liked by 1 person

Comments are closed.

%d bloggers like this: